Visningshelg i Svinninge - Brig & IRON Boats

Vi flyttar mässan till Svinninge Hamn istället!

Varmt välkomna för visning av Brig och IRON Boats mellan den 13 – 15 mars! Allt för Sjön tog i går kväll beslutet om att stänga mässan för i år. Då i enlighet med de nya nationella riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av COVID-19. 

“Säkerhet och hälsa fortsätter vara vår högsta prioritet och detta beslut är en försiktighetsåtgärd för att skydda vårt samhälle. Självfallet är det ytterst beklagligt att både besökare och utställare påverkas av det här, men för oss är det självklart att följa den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten.”
– skriver Allt för sjön på sin webbsida

Det är många som uttryckt intresse över att träffa oss på mässan, både för att se på vår nya F//LINE 33 samt för att ta en titt på Brig och IRONs fina modellprogram. Tack vare detta har vi beslutat att tillhandahålla tider för visning av Brig och IRONs nu under kommande helg med start imorgon fredag (13/3).
Varmt välkomna att se båtarna i sjön, dess rätta miljö!  

Är ni intresserade av att titta på Brig eller IRON 
eller har ni andra frågor rörande båtarna?

Hör av er till Janne,
070-873 63 56 eller janne@fairmarin.se

Vår nya Fairline Targa 45 OPEN finns också tillgänglig för visning i vår varmhall. Kontakta Fredrik för vidare information, 
070-998 58 73 eller fredrik@fairmarin.se

Visning av Brig och Iron på Fair Marin

Allmän uppmaning

Utöver möjligheten att se Fairline Targa 45 OPEN samt provköra Brig och IRON vill vi också uppmana alla att förhålla sig till de föreskrifter folkhälsomyndigheten ordinerat. Detta inkluderar bland annat att tvätta händerna ofta, stanna hemma om du känner dig sjuk samt hosta/nys i armvecket.

Fulla listan över Folkhälsomyndighetens allmänna råd finner ni här.

Köp nya och begagnade motorbåtar på Fair Marin