FAIRLINE presenterar en ny modell

Fairlines eleganta och sportiga daycruiser, F//LINE 33, har tagit marknaden med storm sedan lanseringen vid den senaste Yachting Festivalen i Cannes och vunnit priser i hela branschen. Ett samarbete mellan Fairline Yachts och den berömda italienska designern Alberto Mancini. F//LINE 33 har fått mycket beröm för sin fantastiska design och imponerande prestanda – med hastigheter på 48 knop och bekväma 30+knops cruising.

Den eleganta F//LINE 33 erbjuder nu även en hardtop och en ny cockpit layout, som ger både ökade sol- och sittmöjligheter samtidigt. Den nya sittbrunnen har “C”-formade sittplatser på styrbords sida med det bakre ryggstödet som fälls upp som ett nackstöd för en två personers solsäng. Sittbrunnen har bekväm plats för fyra till sex personer runt ett teakbord med fast höjd.

Det finns också en fristående piedestal som tillval, som snyggt förvarar bordet bakom sittdynorna när det inte används. Ett pentry på babords sida inkluderar en infälld diskho och hopfällbar kran som standard, som kan uppgraderas till att inkludera kylskåp och en elektrisk spis med en ismaskin i lådan mitt emot.
Det nya alternativet att kunna lägga till en elektrisk spis och diskho även under däck, innebär att kunderna kan njuta av sin F//LINE 33 under en ännu längre båtsäsong, den rymligare instrumentpanelen tillåter också upp till två 12-tums Garmin-pekskärmar.