Föregående
Nästa

Nya Fairline

Fairline Yachts är ett märke som är känt över hela världen för sitt brittiska hantverk och sin passion för detaljer. Fair Marin är stolta över att exklusivt representera Fairline i Sverige.

Fairlines kännetecken föddes ur en mans visioner och passioner för ypperlighet. Jack Newington, Fairlines grundare, var en man som drevs av sina höga ideal för kvalitet och integritet. Detta driv och förmågan att föra samman sina höga standards och värderingar utvecklade han till ett enormt framgångsrikt företag.

Fairline höjde standarden för yacht industrin genom att erbjuda tidlösa designer och diskret elegans. Med sitt nya designkoncept som innefattar samtida styling och högteknologisk prestanda är verkligen Fairline en yacht för dagens cruising livsstil. Med modellprogrammen Targa och Squadron som sträcker sig från 48 fot till 78 fot finns det alltid en Fairline som kan möta din båtlivsstil.

Fairline med mer än 50 års pålitlighet, stil och prestanda.

Dessa båtar har en skönhet och integritet värdiga sin ikonstatus. Enastående former, enastående genomtänkta. Allt du förväntar dig av en Fairline.

Nya Fairline Yacths Targa till salu

Fairline Targa

Kraft, Prestanda, Elegant stil.

Köp Fairline Yacths Squadron hos Fair Marin

Fairline Squadron

Flybridge, Utrymme, Förfining.