Allt För Sjön 2018!

Fair Marin fortsätter att berätta Cranchi sagan med italiensk excelens när den är som bäst. Cranchi Endurance 33 levereras direkt från det anrika varvet till Allt För Sjön mässan som öppnar 3:e mars. En perfekt båt för dig som vill komma ut snabbt på sjön och ha alla nödvändiga bekvämligheter. Utrustad med 2st Volvo Penta D4-300:or ger dig snabbhet och tillförlitlighet. Med extrautrustning som air conditioning, elverk, bogpropeller, septiktank, mikrovågsugn, kylskåp i sittbrunn, plotter, undervattensbelysning mm. skapar möjligheter för att ditt båtliv ska bli så fantastiskt som möjligt.

Även Brig kommer att finnas representerade på Allt för sjön mässan. Bland många modeller kommer Brigs största nyhet hittills att presenteras, Brig Eagle 10. Utrustad med dubbla Evinrude G2 300hk! Ett riktigt kraftpaket som vet vad prestanda och sjöduglighet är.

Vi finns även på plats för att prata Fairline och deras nya modeller samt vårt fina utbud av begagnade båtar. Vi ser framemot att träffa er på mässan och prata lite båt. Varmt välkomna till vår monter A41:21!

Nya och begagnade Cranchi motorbåtar till salu

Fler nyheter

Fairline targa 63

Marstrand Motorboat Show 2022

Marstrand Motorboat Show 2022 Helgen den 26-28 augusti är det dags för västkustens största motorbåtmässa på Marstrand – Marstrand Motorboat Show. En fartfylld mässa med

Läs mer »