Cannes Boat Show 2017!

Förläng sommaren med härliga dagar på rivieran i september. Cannes Boat Show är en underbar utomhusmässa mitt i stan som i år är öppen från 12 september till 17 september. Fair Marin kommer att finnas på mässan för att välkomna er och visa Fairline & Cranchi´s fantastiska båtar.

Fairline Targa 63 GTO har världspremiär på mässan. Det är den första Fairline modellen designad av superyacht designern Alberto Mancini. Ett öppningsbart stort panorama glastak med sittbrunns-dörrar som försvinner ner i durken ger Targa 63 GTO dig fördelarna av både en Open och en GT.

Är ni intresserade att gå på detta härliga evenemang så hör av er till oss så vi kan se om vi kan göra upplevelsen ännu bättre för er. Vi ser framemot att träffa er och prata lite båt på franska rivieran. 

Varmt välkomna!

Fler nyheter

Nyheter för 2018!

Nyheter för 2018! Fairline Targa 43 Open Längd: 13,90 m Bredd: 4,32 m Djup: ca 1,17 m Bränsletank: 1 300 l Vattentank: 400 l 1997 tog

Läs mer »

Rendez-Vous i Cannes

Rendez-Vous i Cannes Världspremiären av Fairlines senaste modell, Targa 63 GTO är nu bara några dagar bort. Cannes Yachting Festival öppnar nu på tisdag den 12

Läs mer »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *