Cranchi E26 Classic och Rider: Ruskigt lätta att bli kär i!

Efter världspremiären i Cannes har E26 Classic och E26 Rider samlat många entusiastiska recensioner från ledande nautiska tidskrifter. Till exempel, Wired, en italiensk tidskrift dedikerad till innovation och digital kultur inkluderade också E26 Classic bland de tio mest intressanta båtarna för tillfället. I tidningen Motorboat and yachting beskrivs Cranchis nya tillskott som “en snygg tender för en superyacht eller som en cool motorbåt i sig själv. Fantastisk italiensk stil, elegans och coolhet.”

Cranchi Yachts presenterar E26 Classic och E26 Rider: två 26fots yachts med helt nya egenskaper. E26 Classic är en lyxdagskryssare med en sportig natur och unik, sofistikerad stil, den perfekta balansen mellan vintage och modern enkelhet. E26 Rider är född med samma inspiration, men går ännu längre, överraskande med sin omfattande mångsidighet. I videon över får ni se hur den eleganta E26 Classic för sig framåt i vattnet.

Vill ni veta eller se mer av E26? Cranchi släppte i november listan över båtar som de ställer ut på Boat Düffeldorf 2019 där E26 Classic är inräknad. Annars är ni välkomna att höra av er till oss för mer spännande information rörande båtarna!

Fler nyheter

Fairline targa 63

Marstrand Motorboat Show 2022

Marstrand Motorboat Show 2022 Helgen den 26-28 augusti är det dags för västkustens största motorbåtmässa på Marstrand – Marstrand Motorboat Show. En fartfylld mässa med

Läs mer »