Cranchi XT 36

Cranchi XT 36 är den senaste modellen från de italienska båtbyggarna. X:et i namnet ger en antydning om båtens korsande natur. Med sitt planande skrov kan höga topphastigheter kombinerat med en rymlighet som annars inte hittas i en vanlig sport cruiser. XT 36 kombinerar funktionaliteten hos en Trawler och spänningen med en sport cruiser.

Smarta och nyutvecklade idéer hittas genomgående i båten. Exempelvis finns det en solbädd på hard topen som kan utnyttjas när båten är förtöjd.

XT 36 kommer finnas med två olika layout alternativ. Antingen två kabiner och två badrum eller tre kabiner och ett badrum. Allt för att anpassa båten efter dina behov och önskemål.

Hör av er till oss eller kom och besök Cannes Boat Show den 12-17 september där Cranchi har en stor monter för mer information.

Vi ser framemot att träffa er och prata lite båt på franska rivieran. Varmt välkomna!

Nya och begagnade Cranchi XT36 båt till salu

Fler nyheter

Yachting festival i Cannes 10-15 September 2019

Cannes Yatching Festival 2019

Cannes Yachting Festival 2019 Båtmässan i Cannes är Europas största flytande båtmässa där alla stora tillverkare av nöjesbåtar visar upp sina världsmodeller och nyheter. Båtarna

Läs mer »
Allt på sjön logotyp

Allt på Sjön Gustavsberg 2019

Allt på Sjön Gustavsberg 2019 Idag drar Allt på Sjön igång! Mässan klassificeras som Sveriges största flytande båtmässa med över 280 utställda motor- och segelbåtar i

Läs mer »