IRON Boats världspremiär på båtmässan i Göteborg!

IRON Boats överraskade oss alla när de gjorde entré på marknaden nu i februari under båtmässan i Göteborg. Båtarna har en unik och futuristisk design genom sin hybrida gestaltning där den kombinerar RIB båtens fenderfunktion med en traditionell plast- / aluminiumbåts utrymmen och fyller därigenom luckan mellan dessa två båttyper.

IRON Boats har utvecklats av entusiasterna Lars och Henrik Peterson, Ironbrothers, som har lång erfarenhet av båtlivet. För att ta visionen från idé till verklighet anlitades Mannerfelt Design Team, världsledande inom skrov och båtdesign. Tillsammans har de skapat en båt med en mjuk balanserad gång, stora förvaringsutrymmen och bra rörlighet. IRON Boats erbjuder ett lätt och roligt båtliv.

För bästa prestanda, bränsleekonomi och enkelt handhavande så är IRON Boats utrustade med motorer från Evinrude och navigationsutrustning från Garmin. I dagens läge finns IRON Boats i tre olika storlekar – 647, 707 och 767, där samtliga modeller erbjuds med tre olika färgsättningar.

Vi på Fair Marin kan inte få nog av denna världsnyhet och längtar självklart till Allt för Sjön i Stockholm. Där kommer alla tre modeller ur IRON Boats modellprogram för första gången finnas samlade för visning på en och samma båtmässa. Ni hittar oss från Fair Marin i monter A 35:33 och de oslagbara IRON Boats i montern A 21:21.

IRON Boats världspremiär på båtmässan

Fler nyheter