Fairline Yachts firar 50 år!

Fairline Yachts firar 50 år och sparar inte på krutet. De har lanserat flertalet läckra och innovativa modeller i år bland annat den prisbelönta Targa 63 GTO. Även framåt i tiden lanserar de nya modeller för att fortsätta vara i framkant av yachtindustrin. Senaste nytt är att Fairline tänker släppa en 33 fots daycruiser i början av 2019. Mycket spännande som händer nu och framöver när det gäller Fairline Yachts.

Det är också kul att kunna berätta att några nya eller i stort sett nya Fairline båtar har sålts senaste månaderna med leveranser fram till sommaren 2019, Targa 43 Open x2, Targa 48 GT x2, Squadron 48 och Targa 38 Open. Intresset för världsnyheten Targa 63 GTO och de nya 53:orna har också varit stort.

Fair Marin firar också att vi har varit Fairline Sverige i 20 år. Fair Marin är utsedda till exklusiv importör och försäljare av de högkvalitativa Fairline båtarna. Med 20 års erfarenhet kan vi Fairline båtarna och känner till deras historia utan och innan. Vi har kontor både på öst- och västkusten och kan därmed nå ut till alla Fairline entusiaster i hela landet.

Vi ser framemot att träffa er och prata lite båt!
Varmt välkomna!

Fairline Yacths Targa 48 med öppen bakdel

Fler nyheter

Yachting festival i Cannes 10-15 September 2019

Cannes Yatching Festival 2019

Cannes Yachting Festival 2019 Båtmässan i Cannes är Europas största flytande båtmässa där alla stora tillverkare av nöjesbåtar visar upp sina världsmodeller och nyheter. Båtarna

Läs mer »
Allt på sjön logotyp

Allt på Sjön Gustavsberg 2019

Allt på Sjön Gustavsberg 2019 Idag drar Allt på Sjön igång! Mässan klassificeras som Sveriges största flytande båtmässa med över 280 utställda motor- och segelbåtar i

Läs mer »