År 2020 - Vi tar en stund och ser tillbaka på året

Hej, 

Det har varit ett tag sedan vårt senaste nyhetsbrev så det är på tiden att vi tar en stund för att berätta om årets resa.

Inledningsvis vill vi passa på och informera om våra öppettider nu i kommande juletider. Vi håller kontoret stängt mellan den 23/12 och 6/1.  Även fast kontoret är stängt så är vi självklart behjälpliga via telefon och mail så tveka inte att höra av er om ni har frågor rörande våra båtar till salu.

Nu, låt oss gå tillbaka till år 2020, vilken resa! Vi ser med tacksamhet tillbaka på året då vi olikt många andra branscher inte drabbats lika hårt av effekterna från COVID-19. Vi har snarare fått en ökning sett till försäljning och arbete. Med andra ord ett riktigt bra år för båtbranschen. Liksom många andra har vi med försiktighet haft kontoret öppet med reglerad tillgång till våra lokaler för både kunder och leverantörer, samtidigt har kontaktytor regelbundet desinficerats och rengjorts för att skapa en så säker miljö hos oss som möjligt.

Årets mässor har varit inställda, med stor förståelse och vi har fått anta en ny approach till att bemöta intresset för div. försäljningsobjekt. Vi har på så sätt haft flera öppna bryggor i jämförelse med tidigare år och tillgängliggjort objektvisningar via exempelvis videosamtal.

Med alla positiva delar har vi också bemöts av vissa motgångar. Som företag med flera samarbetspartners runt om i Europa så har vi påverkats av långa ledtider då länder stängt gränser och verksamheter i ett försök att stoppa spridning. Något som i allra högsta grad påverkat vår verksamhet även här i Sverige. Detta tillsammans med ökad arbetsbelastning har definitivt gett oss en logistiskutmaning. Här vill vi slänga in ett stort tack till våra leverantörer och som gjort sitt yttersta för att tillmötesgå våra önskemål. Ett stort tack ska också riktas till våra kunder för tålamod och visad förståelse över den världsliga situation vi haft och ännu befinner oss i.

Nog med tillbakablickar, nu vänder vi ögonen framåt där vi har ett flertal nyheter att bjuda på! Man kan tro att julen och vintern bjuder oss på en lugn stund men icke. Frågar ni oss så har försäsongen redan dragit igång!

CRANCHI A44 LUXURY TENDER

Cranchi Yacht med sina stilrena italienska kvalitetsyachts har ännu en skönhet i sin pipeline. Det arbetas för fullt för att 2021 kunna presentera sitt nästkommande projekt, en ny yacht med klassiska linjer kombinerat med innovativa lösningar. Det mest överraskande attributet kan ses i aktern med öppningsbara sidor som skapar som en stor terrass över vattnet.

FAIRLINE F//LINE 33 OUTBOARD

Fairline har sedan tidigare lanserat ett utökat modellprogram rörande F//LINE 33, nu med alternativ för utombordare. F//LINE 33 OUTBOARD finns nu tillgänglig för beställning, vill ni designa er egna version av denna skönhet?
Besök Fairlines konfigurationssida för yachten: 

IRON BOATS MODELLPROGRAM VÄXER

De sedan tidigare fantastiska båtarna IRON 647, 707 samt 767 har nu fått en storasyster. Den nya båten som presenteras blir större och kommer heta IRON 827. IRON 827 bygger på samma fantastiska skrov som de tidigare båtarna men är nu ca. 65 cm längre.

Vi på Fair Marin hade nöjet att provköra skönheten på västkusten en kulen decemberdag före jul. Därefter kan vi bara konstatera att det är en ”killer”. Här kommer äntligen en 8 metersbåt som håller måttet. Ca 50 knop, utan en massa rassel och med gudomliga sjöegenskaper gör att båtvalet torde bli enkelt när man väl fått upp ögonen för denna båt. Därefter kommer även mungiporna dra sig mot öronen så som de gjorde för oss när vi öste på över havet. Ren och skär njutning trots bitande västkustkyla!

Vi har fortfarande möjlighet att leverera ett par av dessa till våren 2021 så tveka inte, bli en lycklig IRON Boats ägare Du också!

GOD JUL OCH FORTSÄTTNING!

Önskar vi från Fair Marin