God jul och gott nytt år!

Väl mött 2022 med massor av nyheter och fina erbjudanden!

Inledningsvis vill vi passa på och informera om våra öppettider nu i kommande juletider. Vi håller kontoret stängt mellan den 23/12 och 4/1. Även fast kontoret är stängt så är vi självklart behjälpliga via telefon och mail så tveka inte att höra av er om ni har frågor rörande våra båtar till salu.

2021 har varit ett positivt år för båtbranschen med många nya kunder som har firat semester på hemmaplan.

Med alla positiva delar har vi också hanterat vissa motgångar. Som företag med flera samarbetspartners runt om i Europa så har covid påverkat och skapat långa leveranstider. Något som i allra högsta grad påverkat vår verksamhet även här i Sverige. Här vill vi slänga in ett stort tack till våra leverantörer och som gjort sitt yttersta för att tillmötesgå våra önskemål. Ett stort tack ska också riktas till våra kunder för tålamod och visad förståelse över den globala situation vi haft och ännu befinner oss i.

Nog med tillbakablickar, nu vänder vi ögonen framåt där vi kommer att ha ett flertal nyheter att bjuda på! Man kan tro att julen och vintern bjuder oss på en lugn stund men icke. Frågar ni oss så har försäsongen redan dragit igång!