Marin servicetekniker sökes!

Tycker du om båtar, är serviceminded och gillar att fixa saker är du personen vi söker. Vi letar efter en glad och händig service tekniker till vårt försäljningskontor som är beläget på Svinninge Marina i Åkersberga.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv person som sporras av att lösa problem. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och kan både arbeta självgående likväl som med andra. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

En dag som service tekniker kan se varierade ut på Fair Marin. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bestå av service- och installationsarbeten, transporter både på land och vatten, provkörningar, förberedelser inför mässor, kundbemötande mm.

Krav
• Körkort
• Nautisk vana
• Erfarenhet av teknisk service

Meriterande
• BE-körkort
• Erfarenhet av kundbemötande
• Erfarenhet av sälj
• Relevant utbildning: Marinteknik, Fartygsbefäl etc.

Tjänsten är heltid med en prövotid på 6 månader. Tillsättning är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Intresserad? Maila din ansökan till info@fairmarin.se

Marin servicetekniker sökes till Fair Marin!

Fler nyheter

Yachting festival i Cannes 10-15 September 2019

Cannes Yatching Festival 2019

Cannes Yachting Festival 2019 Båtmässan i Cannes är Europas största flytande båtmässa där alla stora tillverkare av nöjesbåtar visar upp sina världsmodeller och nyheter. Båtarna

Läs mer »
Allt på sjön logotyp

Allt på Sjön Gustavsberg 2019

Allt på Sjön Gustavsberg 2019 Idag drar Allt på Sjön igång! Mässan klassificeras som Sveriges största flytande båtmässa med över 280 utställda motor- och segelbåtar i

Läs mer »