Rendez-Vous i Cannes

Världspremiären av Fairlines senaste modell, Targa 63 GTO är nu bara några dagar bort. Cannes Yachting Festival öppnar nu på tisdag den 12 september och håller på hela veckan till söndagen den 17 september. Targa 63 GTO är den första Fairline modellen designad av superyacht designern Alberto Mancini. Ett öppningsbart stort panorama glastak med sittbrunns-dörrar som försvinner ner i durken ger Targa 63 GTO dig fördelarna av både en Open och en GT. Fairline kommer även visa modellerna Squadron 53, Targa 53 & Targa 48.

Cranchi kommer med en hel armada till mässan. Hela 16st olika båtar som sträcker sig från 24 fot upp till 60 fot. Från Cranchi dealer träffen som var förra veckan kan vi meddela att det finns en ny häftig skrovfärg som kommer att visas. Mycket mer information om den nya XT36 som kommer vara en crossover mellan en trawler och en cruiser släpps i samband med att mässan öppnar. 

Är ni intresserade att gå på detta härliga evenemang så hör av er till oss så vi kan se om vi kan göra upplevelsen ännu bättre för er. Vi ser framemot att träffa er och prata lite båt på franska rivieran. Varmt välkomna!

Köp nya och begagnade båtar från Cranchi

Fler nyheter

Fairline targa 63

Marstrand Motorboat Show 2022

Marstrand Motorboat Show 2022 Helgen den 26-28 augusti är det dags för västkustens största motorbåtmässa på Marstrand – Marstrand Motorboat Show. En fartfylld mässa med

Läs mer »