Om Fair Marin

Fair Marin representerar Fairline Yachts och Cranchi i Sverige samt Brig och IRON Boats på Ostkusten. I vårt breda utbud av nya och begagnade båtar finns allt från exklusiva yachts och kabinbåtar till ribbåtar, styrpulpet och aluminiumbåtar. Hos oss får Ni professionell hjälp med Ert båtköp. Vi vill ge er den bästa upplevelsen till ett fantastiskt båtliv!

Fair Marin grundades 1991

Våra medarbetare har många års erfarenhet och ingående kunskaper om alla olika sorters båtar och skepp. Vi har också ett brett samarbete med duktiga båthantverkare för all slag av service, reparationer, installationer och underhåll som krävs för den typ av avancerade båtar som vi arbetar med.

Våra båtar till salu finns att se på Fair Marin-anläggningarna i Svinninge hamn i Stockholm och i Marstrand på västkusten.

Köp nya och begangade cranchibåtar
Köp nya och begagnade båtar hos Fair Marin

Fair Marin är Fairline Sverige

Fairline Yachts är ett märke som är känt över hela världen för sitt brittiska hantverk och sin passion för detaljer. Vi är utsedda som exklusiv importör och försäljare av dessa välkända och högkvalitativa båtar.

Fair Marin ansvarar för försäljning, marknadsföring och service av dessa fina båtar som verkligen är en yacht för dagens cruising livsstil.

Det italienska båtmärket Cranchi

Cranchi har levererat båtar i mycket god kvalitet i över 100 år. Det är med glädje Fair Marin kan berätta att vi är återförsäljare för de kända och prestigefyllda italienska båtmärket Cranchi. Cranchi har ett brett modellprogram där det finns något för alla. 

Nya och beganade Fairline Yacths båtar på Fair Marin
Brig är Sveriges och Europas populäraste ribbåtar

Brig Inflatable Boats

Fair Marin är också återförsäljare för Sveriges och Europas populäraste ribbåtar, Brig. Med sin design, kvalitet och prisbild är Brig en överlägsen konkurrent mot andra fabrikat i premium klassen. 

IRON Boats

Vårt senaste tillskott till Fair Marin är IRON Boats. Ett helt nytt svensk båtmärke som lanserades i början av 2019. IRON Boats är en nytt koncept som kombinerar egenskaper från RIB och plastbåtar, allt i ett. 

IRON Boats är en svensk innovation med unik karaktär

Från internationella mässor till öppen brygga

För att ha koll på de senaste uppdateringarna i branschen och möta våra kunder så ser vi stort värde i att delta på olika event.

Även vid vår egen säljbrygga anordnar vi event som uppskattas av många, då vi varje sommar bland annat arrangerar öppen brygga. Ungefär som öppet hus fastän för båtar av alla sorter där man kan ta chansen att utforska och provköra alla modeller. De här tillfällena med öppna bryggor brukar vara välbesökta och många passar på att genomföra sina planerade båtköp efter rådgivning av våra specialister.

Utöver de egna eventen deltar vi gärna på mässor och andra event, både i Sverige och internationellt. Till exempel kan du träffa oss på Båtmässan i Göteborg, som är Sveriges största mötesplats för oss med kärlek för vattenlivet och båtar.

Vi finns på internationella båtmässor som Dusseldorf Boat show och deltar även i Cannes Yachting Festival, Europas största flytande båtmässa, för att ta del av världsnyheter och nya yachtmodeller. Vi visar även upp våra båtar och träffar kunder. Evenemanget äger rum varje år i september sedan 1977 i den gnistrande hamnen i Cannes, omfamnad av en lyxig atmosfär med imponerande båtar.