Om Fair Marin

Fair Marin representerar Fairline Yachts och Cranchi i Sverige samt Brig på Ostkusten. Hos oss får Ni professionell hjälp med Ert köp av ny eller begagnad båt.
Vi vill ge er den bästa upplevelsen till ett fantastiskt båtliv!

Fair Marin grundades 1991

Våra medarbetare har många års erfarenhet och ingående kunskaper om båtar och skepp. Vi har också ett brett samarbete med duktiga båthantverkare för all slag av service, reparationer, installationer och underhåll som krävs för den typ av avancerade båtar som vi arbetar med.

Nya cranchibåtar
Köp nya och begagnade båtar hos Fair Marin

Fair Marin är Fairline Sverige

Vi är utsedda som exklusiv importör och försäljare av de välkända och högkvalitativa Fairline båtarna. Fair Marin ansvarar för försäljning, marknadsföring och service av dessa fina båtar. 

Det italienska båtmärket Cranchi

Det är med glädje Fair Marin kan berätta att vi är återförsäljare för de kända och prestigefyllda italienska båtmärket Cranchi. Cranchi har ett brett modellprogram där det finns något för alla. 

Fairline
Brig Eagle

Brig Inflatable Boats

Fair Marin är också återförsäljare för Sveriges och Europas populäraste ribbåtar, Brig. Med sin design, kvalitet och prisbild är Brig en överlägsen konkurrent mot andra fabrikat i premium klassen. Alla nya Brig levereras med 2-års Nybåtsgaranti och 5-års Tubgaranti.