Stort utbud av nya och begagnade båtar till salu

Du hittar ett brett utbud av olika båtar hos oss, såväl begagnade som nya. Allt från lyxiga yachts för en hotellupplevelse på vattnet, till kabinbåtar för familjesemestern och starka, snabba RIB-båtar.

Exklusiva yachter från Fairline och Cranchi

Båtmarknadens segment för yachter / yachts växer stort tack vare det stora intresset. Det är inte konstigt att allt fler vill tillbringa semestern på en exklusiv yacht – som på många sätt blir till ens eget lyxhotell eller sommarboende på vattnet. Yachter ger som bekant högsta bekvämlighet åt alla passagerare. Hos Fair Marin hittar du nya och begagnade yachter som tar båtupplevelsen till nästa nivå.

RIB-båtar från BRIG & IRON boats unika koncept

RIB-båtar, även kallade ribbåt eller RHIB-båt, är tåliga, snabba och flexibla. Ribbåtarna är uppblåsbara med hårt skrov, väldigt lätta och starka i förhållande till sin storlek. I vårt sortiment hittar du marknadens bästa premium RIB-båtar från BRIG. Dessutom är vi återförsäljare av IRON boats unika koncept som kombinerar de bästa egenskaperna hos RIB med den traditionella prestandabåten.

Varför välja Fair Marin när du ska köpa båt?

Tryggt köp – finansiering & försäkring

Välj mellan månadsbetalning, eller kontantpris, när du köper båt. Fair Marin samarbetar med Svedea för trygg båtförsäkring samt Swedbank och Handelsbanken för finansiering.

Kvalitetsmärken & kontrollerade båtar

Tack vare att vårt sortiment består av kända båttillverkare så håller alla våra modeller mycket hög kvalitet. Alla våra båtar är kontrollerade, testade och varudeklarerade.

Professionell rådgivning med lång erfarenhet

Vi är maximalt engagerade i att få fler att uppleva det allra bästa med vattenlivet. Hos oss får du vägledning för att hitta rätt lösning och modell för dina behov, det är vi experter på.

Vårt mål är att vara båtförsäljningsföretaget som köpare och säljare gärna vänder sig med stort förtroende till.

Kabinbåtar

Kabinbåten har plats för hela familjen eller kompisgänget. Vi säljer kabinbåtar med fokus på både komfort, prestanda och design, anpassat efter nordiskt klimat. Tack vare den skyddande kabinen går det att göra båtsäsongen ännu längre.

Köp nya och begagnade ribbåtar från Brig

Styrpulpet båt & aluminiumbåtar

Vi erbjuder också begagnade och nya aluminiumbåtar samt styrpulpet båtar. Dessa passar perfekt för nöje under sommarens härliga dagar då man vill ut och ha roligt på sjön, koppla av med fiske eller snabbt ta sig fram. Lättdrivna båtar som varierar i utseende och motorstyrka efter dina önskemål!

Vi hjälper dig med ditt båtköp

Inför köpet av motorbåt, fritidsbåt eller yacht är frågorna ofta många. Vilken modell passar mig bäst? Är det tryggt att köpa begagnat eller ska jag välja nytt? Det här är frågor som vi hjälper dig att besvara. Vårt mål är att du ska få en båtupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder också finansiering och försäkring, liksom service och vinterförvaring.

Fair Marin grundades 1991 och vi har sedan dess samlat på oss ingående kunskaper och samarbeten med skickliga båthantverkare inom installationer, service och underhåll.

Återförsäljare av Fairline i Sverige

Fair Marin AB står för hög kvalitet och service. Sedan 1997 har vi varit Sveriges enda försäljare av brittiska Fairline som tillverkar handtillverkade, högklassiga större motorbåtar och yachts. Utöver Fairline erbjuder vi italiensk design som återförsäljare av anrika familjeföretaget Cranchi. 

Dessutom har vi båtar till salu från de svenska båttillverkarna BRIG och IRON Boats, i vår marina på ostkusten. 

Du hittar nämligen våra anläggningar på två ställen i Sverige, dels på ostkusten i Svinninge Hamn och dels på västkusten på Marstrandsön. Med andra ord inte långt från Sveriges två största städer Stockholm och Göteborg.